MY GIRLS ARE AWESOME

SKINNY JEANS, BIG ASS BLAZER

img_9179 img_9182 img_9193 img_9199

Vælter du ikke forover? Måske, det er en risiko, jeg er villig til at tage

I er måske bange for, at jeg tipper fremover i dette sæt, bestående af mine mest skinny jeans og mest oversize blazer? Og det er da en ganske reel fare, som jeg må se i øjnene hver eneste dag, men det er ligeledes en ganske reel kærlighed fra min side.

En kærlighed til silhuetten.

Jeg finder den ekstremt flaterende og ganske enkelt bare voldsomt smart, og jeg mener personligt, at den gør et look med et par simple skinny jeans en del mere interessant. Jeg var iklædt ovenstående sæt, da jeg afsluttede en god uge på arbejdet i går. En uge, hvor jeg har følt, at jeg kunne trække vejret på en helt anden – dybere – måde end under modeugen. Jeg elsker modebranchens travlhed, men jeg elsker nu også at kunne stresse af og fordybe mig kreativt i mine opgaver.

Og så elsker jeg ligeledes italiensk mad, min mutti og godt TV, som er de tre elementer, jeg skal bruge min lørdag på. Jeg kan ikke forklare, hvor meget jeg glæder mig.

BLAZER Vintage | Jeans Baum und Pferdgarten | SKO Balenciaga | SOLBRILLER Folk and Frame

followwho

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY GIRLS ARE AWESOME