THE END OF FEEL GOOD MONTH

SOMETIMES SIMPLE IS ENOUGH

Som et sort og simpelt sæt beviser, behøver vi ikke altid halse afsted for at finde det ekstra 

Det føles lidt som om, at jeg altid kæmper for at være “det ekstra”. Lidt ekstra dygtig på studiet. Lidt ekstra opmærksom kæreste. Lidt ekstra tynd og trænet. Lidt ekstra populær i blogland. Lidt ekstra velklædt.

Bare… lidt ekstra.

Og den evige kamp efter dette kan være ganske trættende. Bevares, ambitionen om at forbedre sig selv er alle dage noget at efterstræbe, men det er jeg ret sikker på, at tilfredshed og accept ligeledes er. En accept af, at du ikke blot skal stoppe med evig og altid at søge efter dette mytiske ekstra, men at du rent faktisk allerede er dette, ved blot at være dig.

Voldsomt dybt og filosofisk, I am aware.

Jeg kan fange mig selv i at jagte det ekstra for at retfærdiggøre mit eget værd. Hvis jeg ikke er ekstra god, så er jeg ikke god nok. Hvis jeg ikke er ekstra tynd og veltrænet, så er det ikke helt godt nok. Og hvis mit sæt ikke står ekstra skarpt, så er der hverken street style fotografer eller andre modebloggere, der vil kendes ved mig.

Hvilket er – når jeg tænker over det – et udemærket scenarie muligvis?

Og for at bringe denne dybe eksistentielle snak hen på den subtile metafor, der hermed følger, vil jeg nu henvise til ovenstående helt sorte sæt, der i sin simplicitet slet ikke forsøger at gøre en masse ekstra, men som er smukt og helt perfekt på sin helt egen måde. Og som dermed bliver det ekstra, alene ved at være bare sig selv.

Denne tekst virker på så mange punkter, altså…

NEDERDEL VINTAGE | TRØJE VILA | SKO VINTAGE | ØRERINGE MANGO

followwho

6 kommentarer

 • S

  Måske er løsningen, at du slet ikke skal fokusere på at være god nok. Måske skal du fokusere på dig selv og på at være nok. For når du er nok, er du lige præcis som du skal være, og det vil være godt nok for nogen og det vil være dem, du har brug for at have i dit liv #buddhismeismynewfriend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg er så enig. Det var nemlig lige præcis det, jeg forsøgte på skrive i denne tekst!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Barrdh, jeg får helt en klump af utilstrækkelighed i brystet, når jeg læser dit i indlæg. Måske fordi, at du rammer en problematik, som er meget essentiel for mit vedkommende. Selvom, at jeg godt ved, at jeg IKKE KAN være 100,047474 % perfekt på ALLE fronter i mit liv og hos alle mine relationer, så tager jeg mig selv i, at bestræbe efter det… ugentligt.. ja, dagligt. Min lillebror på 13 år, har italesat min problematik meget godt, da han ville forklare mig, hvorfor han ikke har så meget lyst til, at være ligeså social pt. Som forhen med hans klassekammerater. Han sagde: ” Når jeg er sammen med andre end min familie, så er jeg hele tiden nervøs for, at sige noget forkert, og jeg kan bare ikke slappe så meget af.. for jeg er bange for ikke, at være god nok”… det står mig klart, at det self. Foregår inde i ens eget hovedet, og at man nok ikke får de dømmende tanker, fra andre, som man frygter.. Men når børn og helt unge mennesker italesætter denne utilstrækkelighed, bliver jeg nervøs for fremtiden for os senmoderne mennesker, og det kæmpe pres, der implicit bliver tildelt os fra samfundets side… Holy Moly, dér fik dine ord mig lige ud på en vild diskussion en mandag morgen. I så fald: tak fordi du deler. Jeg tænker (aldrig), at du burde optimere dig, ud fra dine indlæg/billeder på cyberspace. Tværtimod, inspirerer du mig til, at huske, at slappe af i sofaen og overveje, at købe de der flotte Celine øreringe. Hav en dejlig uge, sødeste Sille. Knus..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Denne kommentar fik mig både til at tænke og smile. Jeg har intet at tilføje. Du ved, hvor ens vi er på så vildt mange måder.
   Jeg krydser fingre for dig i denne uge, smukke.

   Kram.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ck

  KÆFT, hvor er du laber!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE END OF FEEL GOOD MONTH