AND NOW THE BAD NEWS: I'M GOING TO BE ALONE

STUFF I DID

INDEHOLDER SPONSOREREDE OPLEVELSER

Selvforkælelse og herunder, hvad jeg må formode er, tyve kg chokolade

I denne uge har jeg holdt ferie med min kære mand, inden jeg begynder på arbejde og han rejser sin vej. Vi besluttede os for at fylde vores dage med rare ting og tid med hinanden, og på trods af et vejr, der giver selv den mest fordrukne Roskildegænger (mere) fnat, så har det været virkelig dejligt. Og I skal selvfølgelig med en tur!

Så her er et lille udpluk af det, jeg har lavet i denne uge:

Jeg har fået lavet mit drømmehår. Ja, jeg gad da godt, at det lige var tyve cm længere, men farven er lige i øjet. Billedet gør det ikke engang retfærdighed! Den er naturlig og mørkeblond, og det var lige det, jeg ønskede mig. Det er lavet af min nyeste sjælefrænde, Pernille.

Det der med sund mad blev et fremmedord i denne uge. Vi spiste blandt andet burgere i sengen samt, hvad jeg må formode er, cirka tyve kg chokolade.

Og speaking of mad og himmerige: Spisestedet Overfor sponsorede et måltid, og det er oprigtigt den lækreste risotto, jeg nogensinde har smagt. Vi sad under varmelamperne, mens jeg flød væk i en drøm af cremethed. Efterfølgende tog vi i Torvehallerne og købte kage med hjem til vores chokoladesamling, fordi… kage.

Sponsoreret: Jeg fik ordnet negle af den søde og savnede Sol, så jeg er klar til arbejde mandag. Den skønne Barbie-farve er en reminder til mig selv om at dyrke farve og min kvindelighed en smule mere.

Som de provinsbørn vi er, søger vi så meget natur som muligt. Heldigvis er der mange fantastiske områder på Østerbro, og jeg elsker at gå ture igennem min nye by. Dog kan vi ikke helt vænne os til, hvor unaturligt tamme ænderne er. Folkens, sådan er fugle altså ikke normalt. Jeg præsenterer herover Allan, der stalkede os i ganske lang tid.

Vi tog på hotel tyve minutter fra vores lejlighed, og selvom vi ganske mange gange overvejede at tage hjem, fordi der simpelthen intet var at lave, så endte vi med at hygge os rigtig meget. Vi smuttede en tidlig tur i biografen, åd junkfood og så film i sengen, inden vi tog hjem tidligt næste morgen.

En tur i IKEA resulterede i nye planter og et længe, længe ventet spejl, så jeg nu kan sammensætte mine outfits i helhed og ikke kun baseret på det, jeg kan se i toppen og i genspejlet af mine vinduer. Jeg skal have købt mig flere ting til lejligheden, der mangler: Herunder et sengebord, et fjernsynsbord, flere planter og vigtigst af alt flamingosalt- og pebersæt.

followwho

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

AND NOW THE BAD NEWS: I'M GOING TO BE ALONE