WHAT TO WEAR FOR A SUNDAY NOT SPEND ON THE SOFA

STUFF I DID

img_7604

INDEHOLDER ET SPONSORERET ITEM

Dagens challenge: Få et indlæg om, hvad jeg har lavet i denne uge (hvilket er at arbejde og spise grød) til at fylde mere end tre sætninger

Endnu engang er den hellige søndag over os, og det er tid til vores alles favoritkategori: Hvad har den random modeblogger lavet i denne uge? Der har været en del mindre fine-frokoster-og-blogger-agtige-ting-som-gratis-shampoo over ugen og meget mere jeg-spiser-ost-foran-mine-computere-ved-mit-skrivebord-mens-jeg-arbejder. Jeg vil dog alligevel tage jer med en tur ned af den eventyrlige sti, der er min hverdag:

Jeg har hoppet rundt under en gåtur igennem Østerbro sammen med min veninde. Vi bor ikke mange 100 meter fra hinanden, og vi slog derfor pjalterne sammen på en tur igennem Fælledparken.

img_7611

Jeg tog min kære veninde med til mit nye fodrested, men vi blev desværre mødt af voldsomt aggressive svaner og gæs, der efterlod os på flygt og med dødsfrygten siddende i os  – i hvad jeg må formode er – for evigt.

img_7383Jeg fik de smukkeste blomster af mit arbejde, da jeg startede. Jeg er seriøst omringet af de sødeste mennesker.

img_7484

Sponsoreret af Rezet sneaker store: Og så fik jeg ligeledes lov til at vælge de SMUKKESTE sneakers fra Rezet sneaker store, der har udsalg lige nu samt åbnet en butik i Odense. Jeg er så vild med dem, og jeg planlægger at have dem på hver eneste dag til kjoler, jeans og bar røv (hvor sejt ville det look ikke lige være?).

img_7417

Jeg har arbejdet helt igennem meget. Eller måske føles det bare sådan, når man starter på fuldtidsjob? Jeg har i hvert fald ikke helt kunne lægge det fra mig, når jeg kom hjem, så den har stået på aftenarbejde over aftensmaden.

img_7616

Speaking of aftensmad: Den har hovedsageligt bestået af bygotto fra Grød, der er mit nye flip lige i øjeblikket. Fra tid til anden craver jeg et eller andet helt ekstremt meget (her nævnes i flæng: Butterchicken, kanelgifler, kit-kat osv). Efter at have voldspist det i en periode, har jeg overhovedet ikke lyst til det længere.

Det er dermed mit mål at få spist så meget af alt det usunde, at jeg en dag kun craver sunde ting som kylling og kål. Det er en lang vej, men jeg er villig til at kæmpe mig igennem.

img_7466

Jeg fik ENDELIG købt mig de solbriller, som jeg så længe har gået og savlet over. De er købt hos Holly Golightly, og udover mine nye sneakers, så er de min absolut favoritting lige nu.

Sammen med bygotto og Magnum mandel.

followwho

8 kommentarer

 • S

  Du har virkelig smukke negle og læber :) Og tillykke med det nye job og lejlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg er simpelthen så uendelig stolt af dig. Både den du var, den du er, og den du er ved at blive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg har selv lige været igennem en magnum mandel-periode, haha! For mit vedkommende blev jeg kureret efter at have spist 2 bøtter af de der nye magnum i bæger…..tror aldrig magnum mandel lander i min indkøbskurv igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Tillykke med jobbet! Godt kæmpet ;-)
  PS. Det er ikke verdens bedste ide at fodre ænder i byen, haha! Det tiltrækker desværre rotter. Selvom det er pisse hyggeligt så får de faktisk det de skal have af Kommunen. Bare et tip fra en tidligere provinspige til en anden :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WHAT TO WEAR FOR A SUNDAY NOT SPEND ON THE SOFA