TEN THINGS I'M GOING TO DO WHEN I LIVE ALONE

STUFF I DID, AND BOUGHT

img_8130

Jeg shopper og spiser mine snarlige sorger væk. Jeg bliver en stor og ekstremt velklædt kvinde

Det er længe siden, I har hørt fra mig. Altså med mindre I følger med på Instagram, hvor jeg opdaterer som en teenager med én dag tilbage, eller hvis I er min underbo, der med sin superhelte hørelse kan opfange, når jeg trækker vejret tungere, end normalt.

Men for jer andre er det længe siden.

Så for at komme godt fra start og byde jer velkommen ind i den transparante selviscenesættelse, der er i mit liv, vil jeg nu lave en opsamling af de ting, jeg har lavet over den sidste tid. Altså bortset fra at arbejde, tænke på arbejde, drømme om arbejde og faktisk glæde mig til at komme på arbejde igen, så jeg kan komme i gang med det arbejde, som jeg ikke nåede i går.

Her er lidt af det, jeg har lavet, spist og ikke mindst købt over den sidste tid:

Jeg investerede i et par seje sneakers, som jeg har savlet over et stykke tid. Jeg går uretfærdigt meget i sneakers, og jeg tænkte derfor, at det var en ganske god investering. De er købt hos Vestiaire, hvor jeg også netop har gjort mig et andet vanvittigt køb af en ting, som jeg har drømt om meget, meget længe, og som jeg glæder mig til at vise jer. Kan I gætte, hvad det er?

(Køb er så meget sagt, eftersom det er mine dejlige forældre og søde kæreste, der har givet mig den. Førstnævnte lyder bare mere independent-Beyoncé-agtigt).

img_7955Min kære mand og jeg har ikke lavet så meget andet end at spise ude og spise lækkert denne sidste tid, inden han tager afsted. Forleden stod den på frokost på Haché med dertilhørende fritter og trøffelmayo. Hvilket må være brygget af henholdsvis mayo, trøffel og englesved.

img_7895Den har ligeledes stået på (mange) måltider på Rossopomodoro, hvor man kan få min favoritdessert. Er hun ikke smuk?

img_7899Jeg har faktisk gjort mig endnu et længeventet køb på Vestiaire! Dem, der har fulgt med længe, ved, at denne trøje har stået på min ønskeseddel i over et år. Nu er den min, og den er ganske enkelt bare pisse dejlig. Det er i sandhed et velovervejet køb, og det er jeg ret stolt over!

img_8221Jeg har nydt mit Østerbro med min kæreste. Vejret har ikke ligefrem været fantastisk, men jeg elsker nu alligevel vores hjem.

img_8252Nå ja, og så købte jeg også lige lidt mere fodtøj i dag. De er vilde, var nedsat med 60% og kun tilbage i min størrelse. De passer perfekt i min nye kategori: “Din mand rejser i overmorgen, så du må godt”. Jeg kan mærke, at der kommer til at falde mange snarlige køb herunder.

img_8224Næste køb kunne meget vel blive denne fantastiske kjole fra Dolce & Gabbana, som jeg faldt over hos I blame Lulu.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM HER, HVOR JEG OPDATERER MERE END DIN TANTE PÅ FACEBOOK

followwho

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEN THINGS I'M GOING TO DO WHEN I LIVE ALONE