AN EPIC FEAR OF FAILURE AND LETTING IT GO

SUNDAY ON A PINK CLOUD

img_8691 img_8719 img_8721

Denne søndag er i sandhed det bedste, der er sket, siden skiveskåret brød

Jeg har været fysisk, psykisk og chokaldemæssigt drænet rimelig længe. Jobstart, modeuge og farvel til manden har stjålet tiden fra alle de små ting, der gør det hele meget sjovere. Denne søndag bød dog på en velkommen tilbage til netop disse, og de grå skyer, der i dag har hængt lidt over Østerbro, har været ekstremt svære at skænke en tanke, da jeg har haft så travlt med at svæve på mine egne små lyserøde skyer, kreeret af rare kvinder, spinatpandekager med limesmør og lange lurer.

Min søndag har bestået af brunch med Marie på Østerbro, en lang gåtur med Julie i Fælledparken (og dertilhørende ekstremt tiltrængt lang snak), brev fra min elskede mand, lurer foran fjernsynet og nu står den på cola zero og læsning af mit nyindkøbte magasin. Jeg føler mig lige pludselig lidt mere som mig selv igen. Og så endda mig selv i en skide smart version iklædt ovenstående sæt, der kilder mig alle de rigtige steder.

Jeg håber, at I også får ladt op denne søndag.

Bukser Levis | Trøje Baum und Pferdgarten | Sko Balenciaga | Taske Loewe | Solbriller Folk and Frame

followwho

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN EPIC FEAR OF FAILURE AND LETTING IT GO