WATERMELON FOR THE NAILS

SWIMSUIT OF THE YEAR

Skærmbillede 2015-07-20 kl. 20.09.03

SPONSORERET INDLÆG | INDEHOLDER REKLAME LINKS

Jeg havde egentlig besluttet mig for at dase rundt i en af mine fantastiske badedragter når jeg skulle på ferie, men ombestemte mig i sidste øjeblik. Eftersom 80% af tiden på ferie bliver brugt på tanning, så synes jeg det var bedre med noget badetøj, der viste lidt mere hud.

Denne blev bestilt hjem fra ASOS, og den var virkelig fin. Det virker også som om, at der var ret mange af jer på Instagram, der synes den var lækker. Så som lovet; links!

Ikke-navngivet-1
Bikini
ASOS | Underdel ASOS |

followwho

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WATERMELON FOR THE NAILS