CHANGING SEASONS

SWIMSUITS ON A BUDGET

Ikke-navngivet-1

ASOS MeshASOS Plait Back | ASOS Draped | ASOS Plunge | SPONSORERET INDLÆG | REKLAME LINKS

Der var rigtig mange af jer, der var vilde med de fire badedragter jeg viste forleden, men som der var en af jer der også pointerede, så er de en smule dyre. Derfor har jeg samlet fire budget-venlige versioner, som jeg synes er virkelig skønne. Jeg køber selv nummer fire, som jeg synes er tilpas sexet, så min mand ikke kan beskylde mig for at ligne en 50 årig kvinde.

Hvis I lige vil have dem lidt billigere (og det vil du gerne), så kan du bruge koden ADD10, der giver 10% på alle ordrer hos ASOS. Bemærk koden kun gælder på én ordre pr. kunde!

You all really liked the four swimsuits I showed you yesterday, but as some of you mentioned, they are a bit expensive. Therefore I found four cheap versions that I really like! 

followwho

8 kommentarer

 • Hvor er det fedt med dette indlæg! Skulle lige til at skrive præcis det samme på min egen blog, for jeg har nemlig også lige fået øjnene op for badedragter :heart_eyes:

  Du må have en skøn dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, Sille! Det har jeg ledt efter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amy

  De er virkelig pæne, sådan virkelig. Nu vil jeg have en badedragt, hvilket jeg aldrig havde troet, at jeg skulle sige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  jeg har nummer 4 og har måtte sy den sammen foran da den virkelig ikke sidder særlig godt. Bare jeg lænede mig lidt forover var der show – men den blev meget pæn af at blive syet så det er okay. Bare til info :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANGING SEASONS