FOLLOW MY FEET

TAKE MY MONEY!

Ikke-navngivet-1

SPONSORERET INDLÆG | REKLAME LINKS

Hvide flared jeans er mit nyeste crush.

Lønnen er enten tikket ind, eller er i hvert fald lige om hjørnet, og mit første stop er selvfølgelig ASOS. Det er altså en afhængighed jeg ikke slipper lige med det første, og heldigvis er den ikke så usund for kroppen – kun kortet. Nedenstående er items jeg har haft liggende i min kurv, og som skal hjem til mig. Kan I lide det?


BUKSER ASOS | JAKKE ASOS | KASHMIR TRØJE ASOS PREMIUM | JEANS ASOS | SKO ASOS | SKO ASOS | SKJORTE ASOS | SKJORTE ASOS |

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOLLOW MY FEET