CHRISTMAS DAYS

TEA FOR THE SOUL, COFFEE FOR THE SKIN

P1010002

BLENDZ COCONUT DELIGHT SPONSORERET INDLÆG 

Til mine medstuderendes store rædsel drikker jeg jo ikke kaffe. Mange vil måske spørge, hvordan jeg dog overlever livet, og selvom det til tider kan være svært, så er jeg altså ikke faldet om endnu. Der bliver altid kigget så underligt på mig, når jeg tager en kop te i stedet for kaffe, særligt i det studiemiljø jeg er i, hvor hver person alene drikker en kande.

Men nu kan jeg altså sige, at jeg bruger min kaffe til andet end at putte i min kop og i min mave. I wellness-julens ånd er jeg nemlig begyndt at bruge en kaffeskrub til huden – det er Body Blendz Coconut Delight til at fjerne døde hudceller, der er en body scrub behandling til blødere hud, og selvom det kan føles lidt mærkværdigt at skulle smøre sig ind i kaffe og kokosnød, så dufter det ret så fantastisk. Udover at være en body scrub, der gør huden blød, så er det faktisk også et produkt, der blandt andet kan afhjælpe appelsinhud og uren hud.

Jeg har endnu ikke brugt produktet i lang nok tid til at kunne sige, om det er behjælpeligt imod appelsinhud, men det er et lækkert produkt, der kan skabe en ægte wellness stemning derhjemme – og jeg glæder mig til at se, om jeg kan se forbedringer efter længere tids brug. Eftersom det fjerner døde hudceller, giver det en blødere hud, der føles mere ren. Som I måske ved, så er jeg ikke meget for makeup og parfumer, og derfor prøver jeg også at gøre meget ud af at skabe et velplejet lærred ved hjælp af cremer, scrubs og anden hudpleje, der kan være hjælpe med at gøre mig mere velplejet at se på, uden jeg behøver at gøre så meget andet. Jeg kan godt lide produkter, som jeg kan bruge i badet, da jeg jo alligevel står derude. Derudover kræver det ingen oprydning, da det bare kan skylles væk. Længe leve nem forkælelse! Hvis I er interesserede, så kan I kigge forbi og se andre hudplejeprodukter eller produkter til at mindske appelsinhud.

Og et lille ekstra tip til jer: hvis I skal tage et billede af scrubben til jeres blog, der hedder Sillewho, så lad være med at hælde produktet ud i vindueskarmen… Det er pænt, men meget usmart.

P1010009

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS DAYS