SKIN PERFECTION

TEAMING UP – L’OREAL

Sponsoreret af L’oreal 

Der har været så mange, der har joinet mit hold i L’oreals skin perfection challenge, og det er jeg tonse glad for! Det betyder virkelig meget for mig. Desværre har der været nogle problemer med de mails, der er blevet sendt ud, og der er derfor mange, der ikke er kommet på holdet alligevel. Jeg håber dog, at I stadig vil følge med når mit hold fører os til en sikker sejr! Jeg ville ønske, at jeg kunne have jer alle på mit Sillewho team, men 30 er blevet udvalgt, og holdet er sat. Jeg glæder mig til, at konkurrencen går igang om få dage!

I skal følge med HER 

followwho

24 kommentarer

 • Julie Maja

  Hej Sille.. Jeg var en af de “heldige” vindere, men fik først min mail d.26 kl 16.. Der står i mailen at man skulle svare inden kl 12, hvilket jo er en umulighed.. Betyder dette at jeg ikke skal regne med at deltage…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Der har desværre været rigtig mange fejl, og jeg har gjort meget for at få jer med disse fejlmail med, men L’oreal har allerede sendt produkter ud til andre, og der er derfor ikke noget at gøre… du kan forvente at få en mail for l’oreal med en undskyldning og mere info senere. Det er det mindste vi kan gøre.

   Jeg beklager altså virkelig. Jeg har selv valgt jer alle sammen, og det gør derfor rigtig ondt på mig, at der er gået lort i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Maja

   Det er i orden, er selvfølgelig bare lidt skuffet over det, da jeg virkelig blev glad da jeg så at jeg var b levet udvalgt.. Men, sådan går det jo..
   Jeg håber i får en god oplevelse ud af det! Og jeg stemmer selvfølgelig på Team Sille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg blev desværre ikke valgt, øv!
  Men jeg håber og krydser fingre for at team Sille vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Guldberg

  Hej Sille! Jeg er én af de heldige, der er blevet udvalgt, og skal være på dit hold. Jeg modtog mine produkter i dag, og glæder mig til at udfordringen går i gang <3 . Men.. er det mig der er total spadser, eller kan man ikke logge ind på siden endnu? For jeg kan simpelt hen ikke finde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Hej Nanna! Dejligt at høre, at der er noget, der er lykkedes! Du kan ikke logge ind endnu, for konkurrencen begynder først den 1! Men hvor er det godt, at du er klar :D jeg glæder mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Breckling

  Ja tak, jeg var en af de “heldige”, men grundet en meget forsinket mail, så kunne jeg ikke nå at bekræfte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Der er desværre ikke så meget mere jeg kan gøre :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev desværre heller ikke valgt, men håber sgu I vinder alligevel. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Igen – du var på listen….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg glad for at høre, men rigtig ærgerligt, at det gik galt med de mails. :-(

   Men held og lykke til dem, der kom med! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blev ret så glad, da jeg så, at jeg var kommet med på selveste team Sille Sørensen! Har modtaget produkterne og glæder mig til at prøve dem af<3

  http://lostinmyclosetbyam.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Estrup

  Til os, som er rigtig bagud og ikke bruger skønhedsprodukter normalt, kan du så ikke evt give en guide i de produkter vi har fået?? Kys
  GO TEAM SILLE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg var egentlig kommet på Maries hold, men netop pga. kommunikationsfejl endte jeg på dit hold. Jeg kendte slet ikke din blog i forvejen, men nu har du i hvert fald fået endnu en fast læser :-) Jeg glæder mig til at konkurrencen går igang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg er glad for, at det trods alt resulterede i noget positivt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi giver den fuld Gaddafi og hiver en sejr hjem til Team Sille!
  … Når bare lige siden gider at uploade mit indlæg. -.-

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKIN PERFECTION