MY FAVORITE STORIES

THE DILEMMA: STAY IN OR GO OUT?

Vi finder os endnu engang efterladt i det evige dilemma: Skal vi håndtere vores livslede med sofatid eller sociale aktiviteter?

Som vi sidder der, trætte af jobsøgningen, singlelivet, manglende bolig, dårlig økonomi og med en generel manglende tro på, at græsset nogensinde bliver andet end denne svage, ulækre, brunlige nuance, er vi efterladt med spørgsmålet:

Skal jeg dæmpe denne lede med Netflix and fuck-hvor-rykker-jeg-mig-bare-ikke-fra-sofaen-med-min-junkfood eller skal jeg hoppe i de høje hæle og smutte ud og tage dårlige beslutninger?

Jeg er ikke sikker på, at der er noget rigtigt eller forkert at gøre i sådan en ubarmhjertig situation. Jeg er dog ret sikker på, at de begge på mange måder er ufordelagtige. Og at de samtidig fungerer lige præcis, som de skal. Men er der én af metoderne, der får os hurtigere over på den anden side end den anden? Kan vi komme hurtigere igennem smerten, hvis vi gemmer os under dynen? Eller skal vi ud i larmen?

Jeg ved det ikke.

Vi skal nok bare gøre det, der føles helt rigtigt for os i den givne situation. En situation, der højest sandsynligt ændrer sig fra dag til dag. Måske er det ikke muligt at presse sig igennem livsleden. Vi er bare nødt til at tage én dag af gangen, gemme os den ene dag, danse den anden. Være huleboer den ene uge, social-afhængig den næste. Drikke kakao og friture fredag, et glas vin lørdag.

Jeg må erkende, at jeg tidligere har været fan af det med at gemme mig. Bruge (for meget) tid på mine egne tanker og komme igennem det, jeg nu engang kæmper med, helt alene. De sidste par uger er der dog noget, der har været anderledes. Jeg har været ude. Meget. Set mennesker, spist mad, snakket.

Ikke snakket om det, der gør ondt.

Måske er det det rigtige, måske er det helt forkert, men det finder jeg nok ud af en dag, når græsset ændrer sig fra den der mærkværdige farve og i stedet bliver grønt igen. Indtil da kan I her læse lidt om, hvad jeg har brugt lidt af min tid på de sidste par dage. Måske kan det inspirere jer til at hoppe væk fra dynen, eller længere ind under den.

What ever works for you. You do you.

Jeg blev introduceret til Statens Museum for kunst af Anne, der var ganske rystet over, at jeg aldrig havde været der før. Desværre blev det kun hallen jeg så, da vi åbenbart havde for store tasker med til at komme ind. Pun not intended.

Jeg spiste middag med Society B pigerne på Rossopomodoro, der er et af mine favoritsteder at spise. Det var på samme dag, jeg havde besluttet mig for at påbegynde min kur, men en samling af mine favoritting i livet (læs: ost, kulhydrater og fløde), skete det ikke rigtigt. Jeg nød fantastisk morgenmad i andres selskab, og kom dermed ekstremt tidligt ud af døren. Det bedste sted at nyde morgenstunden er – hvis du spørger mig – Fars dreng i Ny Adelgade.

Jeg fik min første kop kaffe i mange år. Koffein og jeg passer ikke særlig godt sammen længere, men jeg tog chancen og nød det.
Jeg har brugt rigtig meget tid sammen med et menneske, der giver mig så meget. Både kreativt og menneskeligt. Marie kan noget, der er helt unikt, og jeg sætter så ekstremt meget pris på hende.

Hun inviterede mig blandt andet i Det Kongelige Teater for at se balletten Giant Steps. Den var fuldstændig fabelagtig… Jeg er gammel ballerina, og har ikke været på det Kongelige, siden jeg selv havde en forestillig der, så det var meget fantastisk. 
Min mand og jeg har brugt kvalitetstid sammen. Det er som om, at vi har været mere koncentreret sammen, fordi vi ved, at vi snart skal skilles fra hinanden. Forleden lavede vi en improviseret tapasaften med rødvin og en fantastisk film.

Dagen inden havde vi været på fabriksudsalg hos Spangsberg, fordi vi har et seriøst flødebolleproblem. Tyve flødeboller var væk efter tre dage, og vi skal tilbage og købe flere fredag. Jeg har generelt været meget ude at spise. Blandt andet på Besteak, hvor jeg fik sponsoreret en middag, inden jeg skulle i teateret. Det er uden tvivl den bedste middag, jeg har fået i år. Man sidder ved et åben køkken, så man kan se maden blive lavet, og jeg mistænker den hjemmerørte bearnaise for at være lavet af engletårer og enhjørningekærlighed.

followwho

12 kommentarer

 • Marie

  Kærlighed din retning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Årh.. Ja.. du rammer et meget centralt dilemma i mit liv med det her indlæg. Jeg har i mange år erfaret, at for mange aftaler på en uge uden nogen form for min 1 sofa date i selvskab med min mobil og dårlig reality tv = stress for mit vedkommende… Jeg har dog stadig svært ved, at acceptere, at jeg ikke bare kan .. ja, have 5 sociale aftale om ugen, læse 400 siders lækker faglitteratur, gå i bad om morgenen i stedet , at vente til sen formiddag, lave lækker morgenmad hver dag til kæresten og mig selv, svømme de der 4 gange om ugen osv osv .. alle andre ser jo ud til aldrig at have brug for en OFFday om ugen.. jeg er træt af, at man skal give et billed af, at man er fucking oplagt hele tiden og hverdag.. Så derfor Sille: tak fordi du giver mig mindre dårlig samvittighed over, at jeg lige nu ligger i sofaen og stener paradise hotel istedet for, at lave praktiske ting:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Du skal være bedre og sødere ved dig selv, kære Maja. Du skal ikke stresse sådan, men passe bedre på dig selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sille, ville bare lige sige, at du inspirerede mig til at skrive dette indlaeg for et par uger siden, og fik aldrig sendt det din vej :)

  http://www.fashioneclectic.com/2017/03/02/3708/

  Knus Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Sikke et fint indlæg! Jeg er stolt over, at jeg kunne inspirere dig :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du gammel ballerina? Dét må vi da høre mere om :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Haha, der er sgu ikke så meget at fortælle om det :D Er der da noget, du specielt brænder inde med af spørgsmål?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hey Sille. Der er altså gratis garderobe nedenunder på SMK <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ck

  DEJLIGT indlæg og vigtigt emne som jeg i den grad selv bakser med at håndtere. Har ofte oplevet at jeg faktisk kun får det dårligere af at blive hjemme i sengen med fedtet hår, krummer i sengen efter alverdens snacks og egentlig helt alene. Men ofte kan jeg bare ikke overskue tanken om, at skulle ud. Alligevel gør jeg det af og til (læs: SJÆLDENT!) – men disse gange er jeg altså ofte gladere og mere tilfreds med mig selv. Så hvorfor gør jeg det ikke oftere, når jeg i og for sig kun får det dårligere med mig selv af det andet? Tja, havde jeg svaret, så var mit liv nok også et helt andet… Btw; hvor meget giver I for de 20 flødeboller ? Jeg ELSKER dem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Det er så rigtigt!

   Vi giver omkrign 80 kroner for dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVORITE STORIES