FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE'S TEN THINGS I DID THIS WEEK #12

THE DREAM IS ALIVE: SHOP AND GET PAID

SPONSORERET AF BONUSWAY

Jeg siger måske, at jeg drømmer om at arbejde som modejournalist, men i virkeligheden vil jeg jo bare betales for at shoppe

Journalist, modeskribent, succesfuld blogger, rig, berømt, kagetester, Instagramceleb med tynde lår. Jeg har mange svar klar, når folk spørger mig, hvad jeg drømmer om at blive. Og bevares, de passer alle sammen. Men når jeg sådan rigtig tænker mig om, så er der i virkeligheden én drøm, der brænder klarere end de andre. Som en supernova i det uendelige univers: At blive betalt for at shoppe.

(Ved nærmere eftertanke trækker jeg supernova-metaforen tilbage, eftersom hele den der gigantisk-atombombe-agtige-udslettende eksplosion ting måske kunne sætte lidt af en stopper for drømmen).

Min tid foran skærmen med et kort i hånden og en mission i tankerne er som regel forbundet med et ordentlig hak i budgettet samt dårlig samvittighed og efterfølgende ekstrem kagespisning (i.e førnævnte drøm om at blive kageconnoisseur), men efter Bonusway kontaktede mig og præsenterede deres koncept, har jeg været nødsaget til at revurdere min tidligere praksis og skrue kageforbruget efter shopping ned til et noget mere acceptabelt niveau.

Bonusway er nemlig en side, hvor du – hvis du handler igennem deres side på udvalgte webshops – får op til 6% tilbage af det, du handlede for, i kontanter – som du kan bruge nøjagtig, som du vil (jeg forslår mere shopping). Siden er gratis at benytte og byder på besparelser fra sider som; ASOS, Zalando, Nelly, Ellos, Boozt (Mit hjerte synger) og mange, mange andre.

Lige nu kan du få en velkomstbonus på 40 kr. (aka mere at shoppe for), hvis du tilmelder dig igennem mit personlige link lige her.

Fordelen ved Bonusway er, at du ikke blot optjener point, der udelukkende kan bruges på én specifik måde: Her optjener du reelt penge, som du kan vælge at bruge på mere shopping, kage eller Instagram followers. What ever rocks your boat. Herover kan I se indholdet af min indkøbskurv fra Boozt, der er lidt tættere på at nå mit hjem, eftersom jeg kan retfærdiggøre et eventuelt køb med udsigten til at få penge tilbage.

Samt at være et skridt tættere på min drøm om en karriere som professionel shopper. Jeg arbejder i sandhed vanvittigt hårdt for min fremtid…

SNEAKERS GANNI | JEANS WOOD WOOD | SWEATSHIRT GANNI | SOLBRILLER GUCCI

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FEEL BAD ABOUT YOURSELF? HERE'S TEN THINGS I DID THIS WEEK #12