SOCKS MAKETH WOMAN

THESE JEANS MADE ME FEEL LIKE A HOT CINNABON

Jeg svæver på en denimfarvet sky

For filan, hvor følte jeg mig fin i disse jeans. Sådan rigtig smart, lækker og helt rigtig. Som et varmt kram fra din mor eller en kanelsnegl med virkelig meget glasur (jeg er ikke sikker på, at billedsproget i denne sammenhæng giver mening, men det var det nærmeste, jeg kunne komme en korrekt beskrivelse af mit søndagshumør). Jeg har egentlig haft dem pakket væk i lang tid, fordi jeg følte mig både tyk, mærkelig og hvad end mit hoved nu lige bildte mig ind, men da jeg smed dem på i går morges, svævede jeg ud af døren på en denimfarvetsky.

En sky i den helt rigtige retroblå farve grundet en absolut perfekt vask.

Det er utroligt, hvad et par jeans kan gøre. Et par fucking jeans. Men som fire rejsende søstre engang så korrekt lærte os, så er jeans jo i sandhed magiske. Og det er mine vintage Levis også. Derfor har jeg også besluttet mig for, at jeg skal være modig og investere i flere jeans. I forskellig vask, fit og form og de skal være både stramme og store.

There is no limit.

JEANS Levis | BLAZER vintage | SWEATER H&M | SKO Céline | TASKE LOEWE | SOLBRILLER Folk and Frame

followwho

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOCKS MAKETH WOMAN