JEG ER MERE END SUMMEN AF MINE SELFIES

TRACK IT UP

ikke-navngivet-1

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Track in the front, work in the back

Forleden var jeg ude og spise smørrebrød med min kære Marie (kartoffelmadder og tartar, hvis der var nogle, der skulle spørge). Hun var iført ovenstående tracksuit, og som med alt hun har på, så det afsindig fantastisk ud, og jeg forelskede mig straks i looket. Det er sporty, cool og spiller på vores forudindtagede forestillinger omkring joggingsættet og den status, dette har.

Og når ja: Så behøver du ikke undertøj under, hvilket i sig selv er en årsag til at hoppe i det.

Jeg vil dresse sættet op med accessories, der kan komplimentere looket og gøre det mere fashion, mindre faldefærdig bodybuilder. Udover sættet ville jeg tage den oversize, lange herrefrakke med skarpe skuldre fra Balenciaga, der nok er den smukkeste jakke, der nogensinde er kreeret og under armen min chefs vintage Fendi, der hver dag ligger og kalder på mig fra hendes skrivebord, eller min smukke blå Loewe taske, som jeg bruger hver eneste dag.

Sættet er perfekt til en søndag formiddag med en kaffe i hånden og en veninde under armen, men jeg ville også bruge det en helt almindelig tirsdag på kontoret. Faktisk ville jeg også sove i det, hvis det skulle være.

Så smukt er det.

REKLAME LINKS TRØJE Gestuz | BUKSER Gestuz | SNEAKERS Eytys |  TASKE Loewe | JAKKE Balenciaga

 

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER MERE END SUMMEN AF MINE SELFIES