I WENT FOR THE BROWN ON BROWN ACCOUNTANT LOOK

TREAT YOURSELF LIKE YOUR OWN BESTFRIEND – OR SOME SHIT LIKE THAT

img_1463 img_1473 img_1482

Se på dig selv, som du ser på dine veninder. Eller noget yoga-agtigt lort lig det. Ved nærmere eftertanke: Bare lad være. Eller gør det. You do you

I går skrev jeg til mine veninder og fortalte dem, hvor stolt jeg er af dem grundet deres arbejde med en ny kampagne. Derefter skrev jeg til en tredje veninde, om hun havde tid til at ses i dag, fordi jeg savnede hende og hendes fantastiske person. Dernæst spiste jeg middag med endnu en veninde, og brugte aftenen på at beundre hendes fabelagtige følsomhed og bad ass karriere kvindehed.

Jeps. That’s a word.

Det er ekstremt nemt for mig at beundre og anderkende mine veninder for de seje og smukke individer, de er. Det er faktisk nok noget af det nemmeste, jeg nogensinde har været nødt til at gøre – udover at spise alt for meget chokolade  og springe barbering over selvfølgelig.

Så da jeg i dag så på ovenstående billeder, og ikke kunne finde andet end fejl, kunne jeg heller ikke lade være med at dvæle lidt ved det faktum, at det er så voldsomt meget nemmere for mig at rose alle andre, end det er bare at tænke en lille smule mindre negativt om mig selv.

Hvorfor kan jeg uden problemer skrive lange romaner om, hvor talentfulde og smukke andre folk er, men når det kommer til at tænke på mig selv som andet end den store pige og vinderen af kikset, så er der lige så høj sandsynlighed for fiasko, som der er sandsynlighed for, at jeg falder i søvn med Kitkat mellem patterne i aften.

Til de nye herinde kan jeg afsløre, at det også er bedre kendt som 100% sandsynlighed.

Jeg tror, at der er mange, der måske kan nikke genkendende til ovenstående. Det kan de førnævnte veninder nok i hvert fald. For de ser sjældent sig selv igennem mine øjne, ligesom jeg sjældent kan forstå deres rosende syn på mig.

Hvorfor er det mon sådan?

Det er da ganske enkelt modbydeligt fantastisk, at vi kan tænke sådan om andre personer, og det er da uden tvivl noget, der skal holdes fast i, som var det din mors hånd i Bilka. Men kunne det ikke være en idé, at vi bragte lidt af denne tankegang med hen i vores syn på os selv?

Kunne det ikke være en idé, at vi fra tid til anden også skrev beskeden til os selv, hvor vi lagde vægt på, hvor stolte vi er over, at vi bare er fucking seje. Kunne det ikke være en idé, at vi behandlede os selv lidt mere som vores egne bedsteveninder?

(Eller et eller andet yoga-lort i den retning).

Når det kommer til vores selvbillede, så skal vi tage venindebrillerne på og se og selv i et mildere lys. Jeg skal se mig selv som fucking seje karrierekvinde i stedet for at fokusere på, at mine lår ikke skiller der i midten. Jeg skal se mig selv som vanvittig humoristisk og talentfuld skribent, i stedet for at dvæle ved, hvordan mit sind er så vanvittigt skørt engang imellem. Jeg skal anskue mig selv som en fantastisk veninde, i stedet for at fokusere på, at jeg slet ikke er lige så *indsæt tilfældigt tillægsord, der er gældende for denne dag*.

Jeg skal pakke mit eget negative spejl væk, og i stedet se mig selv med de samme øjne, som jeg kigger på mine veninder med. For jeg kunne fandeme ikke finde en fejl i dem, hvis den så ramte mig lige i skærmen.

Og det kunne jeg godt lidt bruge til mig selv også.

SÆT Vintage | SKO Céline | TASKE Loewe

followwho

4 kommentarer

 • Det er så sandt som det er skrevet! De fleste af os tænker unægtelige og utilgivelige mange negative tanker om os selv, hvor vi intet problem har i at se alle de absolut mest lækre ting ved rigtig mange andre. Et skridt på vejen i den rigtige retning er dog at vi bliver klar over at det hænger sammen således – så nu kan vi snart også powerwalke i den retning! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Det er utroligt hvor dømmende man kan være overfor sig selv- i forhold til hvor beundrende man kan være overfor andre. Måske det bare er være at huske på, at alle andre dømmer sig selv, præcis ligeså meget som man selv gør. Eller noget andet poetisk i den stil haha, forhåbenligt forstår du hvor jeg prøver at komme hen med det. Jeg har ikke dine skriveevner Sille, det kunne du nok fornemme haha. Du skal beundre dig selv, som vi er mange der beundre dig, du er smuk hele vejen igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Du har fuldstændig ret, og jeg forstår 100%, hvad du mener, kære A. Tusind tak for din evige støtte og ros.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WENT FOR THE BROWN ON BROWN ACCOUNTANT LOOK