HATE IS SO 2018

TWO OBSESSIONS: LONG BOOTS, SHORT HAIR

img_3926Mine støvler overtager længden, som mit hår smider

I øjeblikket virker det til, at mit hår bliver kortere, mine støvler længere og min kærlighed til begge kun større. På fredag rejser jeg til Paris med Marie, og jeg glæder mig til at lufte den forårsfriske frisure og mine lægvarmende kompagnoner i den parisiske sol.

At the moment it seems that my hair is getting shorter, my boots are getting longer and my love for both bigger. On Friday I am leaving for Paris with Marie and I can’t wait to show of my fresh haircut and leg warming friends in the Parisienne sun. 

STØVLER Gianvito Rossi | KJOLE Six ames | JAKKE & Other stories

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HATE IS SO 2018