A PERFECT NEW YEARS LOOK

WATCH ME ON THE VIDEO

Det er efterhånden grinagtigt lang tid siden, at jeg har produceret og delt en video herinde – på trods af, at det er absolut de indlæg, som I er gladest for. Måske jeg skal lade 2016 være et ægte video-år?

Selvom det ikke er nye videoer, så kan I lige få lov at se eller gense videoerne, som jeg producerede sammen med Fashion-Post. Det var faktisk lige omkring denne tid sidste år, at vi begyndte at filme sammen (derfor er flere af disse film også med en MEGET kold fru Who). I kan se alt, hvad jeg lavede for FP her.

followwho

4 kommentarer

 • Anne

  Okay? Hvad er der sket, siden jeg først ser de video’er nu????!

  Du er så nice, Sille!

  Må jeg spørge, hvilket kamera det er optaget med? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvorfor har jeg først set dem nu?? De er jo geniale :D Jeg synes helt sikkert, du bør gøre 2016 til et videoår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Jeg ved da heller ikke, hvorfor du ikke har set dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A PERFECT NEW YEARS LOOK