SKIN RESULTS

WATERMELON FOR THE NAILS

SPONSORERET INDLÆG

Som tidligere nævnt er jeg næsten fuldstændig ligeglad med beauty og makeup – undtagen når det omhandler  negle. Jeg har næsten altid neglelak på, hvis ikke shellac, så enten Essie eller Chanel. Det er den nemmeste måde at dresse op på, og sjovt nok er jeg overhovedet ikke farveforskrækket når det kommer til neglelak.

Og det er heldigt, for Essies nye farve, Watermelon, er der gang i. Den er piget, sommerlig og bare rigtig fin, og jeg tror den kunne være perfekt til et beige/sand sæt tøj. Eller selvfølgelig en bikini og en pool.

Jeg er stor fan af Essie, der virkelig laver (MANGE) forskellige, eksklusive farver. Der er så mange forskellige nuancer, at der uden tvivl er noget for en hver smag.

Hvis I er interesseret i at se lidt til den nye farve, eller bare to skide søde damer, så kig denne video, der er optaget den dag, hvor mine to bloggerkollegaer cyklede København tynd, for at dele den nye lak ud.

 

followwho

2 kommentarer

 • Heidi

  Hej Sille

  Er der kommet en ny Watermelon?

  Jeg har haft en fra Essie I lang tid, der hedder det I same nuance. Jeg vil meget gerne vide om det er en nylancering? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Den skulle være helt ny, så det regner jeg stærkt med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKIN RESULTS