SHOULD WE WORK TO MAKE LOVE WORK?

WE NEED TO TALK ABOUT: COLOURED SHADES

solbriller

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Kan vi gøre verden en smule rarere at kigge på ved hjælp af farverige brilleglas?

Det er nok næppe gået nogens næse forbi, at vi i denne sæson skal sætte et par farvede solbriller på… ja, næsen. Gul, pink grøn – if you can dream it, you can wear it. De farverige glas er måske i virkeligheden et kærlighedsbarn imellem den maksimering af stil, vi oplever for tiden og det store fokus på statement accessories, der fylder både high end og high street kollektioner.

Personligt er jeg fan, og som altid er jeg håbløst bagud når det kommer til trends, ergo drømmer jeg hede drømme om et par gule shades til blænde for både solen og noget af den kedsomhed, mine outfits ofte skinner af. For et par farverige briller er en hurtig måde at gøre et look både sjovere og mere specielt, uden at du skal ligne en påklædningsdukke, der er væltet i Gucci’s varelager.

Og så bliver det hele samtidig lidt sjovere at kigge på. Om ikke andet, så bliver du sjovere at kigge på.

Hvis I har lyst til at gemme livets grå nuancer bag et par lyserøde glas, så kan du i dag gøre det til 20% rabat. Et faktum der i sig selv kan romantisere vores syn på verden en smule. Hos Sunglassesshop er der 20% rabat at finde ved brug af koden NEWUS20 – men den gælder kun indtil i aften.

Go ahead. Hide your troubles behind coloured glass.

REKLAME LINK Oliver People | Ray-ban | Ray-ban | Ray-ban | Ray-ban | ACNE Studios

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOULD WE WORK TO MAKE LOVE WORK?