What I'm Doing Today

Welcome Home, Honey

Et kvalmende malerisk portræt af min hede kærlighedsaffære til larmende biler og store vinduer (med et materialistisk twist)

INDEHOLDER REKLAME LINKS

Jeg sidder lige nu i min seng og kigger ud over København, mens solen er ved at gå ned. Her fra syvende sal kan jeg høre bilerne dytte, sirenerne hyle og vist nok også en enkelt fodboldfans frustrerede råb, som han går fra Parken.

Eller er det glæde? Det forsvinder lidt i lyden fra bilerne og i – hvad jeg må formode er – en ekstrem ølrus.

Jeg har nu boet her i fire dage, og jeg er ganske enkelt forundret over, hvordan den samme udsigt kan ændre sig så drastisk fra det ene øjeblik til det andet. Tidligt om morgenen ligger der en dis over byen med et dertilhørende koldt lys, i løbet af dagen står solens stråler direkte ind og gør selv den mest grå bygning smuk at kigge på, om aftenen er himlen min favorit: varm og malerisk. Om natten lyser bygninger, kraner og skilte så byen bliver en forlængelse af den stjernehimmel, der svøber sig over den.

Og jeg kan ikke undgå at føle, at byen byder mig velkommen hjem.

Jeg har endnu ikke internet, min mand er rejst afsted igen, min økonomi sejler og jeg har endnu ikke tømt den sidste flyttekasse og de mange poser med filtrede ledninger. Og så har jeg lige gemt mine beskidte trusser i den endnu ikke-tilsluttede vaskemaskine, fordi jeg ikke kan overskue at kigge på dem. Men imellem alt dette byder byen mig stadig velkommen med sit konstante ændrende udseende og humør.

Og jeg er efterladt med tanken om, at det måske nok skal gå det hele.

Hvis vi så træder væk fra den kvalmende, pseudopoetiske kærlighedserklæring til noget så trivielt som en storby og en studiolejlighed på syvende, så lad os i stedet dvæle ved noget mere håndgribeligt – og med håndgribeligt menes der i denne sammenhæng noget så uforskammet materialistisk som min nuværende ønskeseddel for ting til min nye lejlighed.

Det er en perfekt blanding af kedelige ting såsom toiletbørster, et stort spejl og et sengebord samt ganske sindsoprivende ønsker såsom en barstol, kunst, farverige coffee table bøger, dyre sæber, skønne blomster og meget andet.

Jeg tager glædeligt imod gaver, tips om gode ting på Østerbro samt støttende ord om, at kedelige ting såsom økonomi,  karriere, flyttekasser og sorg nok skal bevæge sig videre og ændre sig.

Nøjagtig ligesom himlen foran mine vinduer.

REKLAME LINKS Barstol Moodings | Magasin The Gentlewoman | Billede Andersen & Jensen | Sæbe Aesop | Blomster Poppykalas | Bog Saxo | Lampe GUBI | Vase AYTM

followwho

4 kommentarer

  • Sophie

    Bopa plads er efter min mening den hyggeligste og mest afstressende lille oase på Østerbro – især om sommeren. Der er gode cafeer og generelt bare en hyggelig afslappet stemning. Derudover er butikken OZ Women på Østerbrogade også et besøg værd – der er flotte tasker, sko og tøj med mærker som Stella McCartney, 3.1 Phillip Lim , Alexander Wang , Marni og you name it :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    Hvordan fik du fingrene i den lejlighed? Er det en 1 værelses eller hvordan?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

What I'm Doing Today