ÆGGESTOKKESMERTER OG BEYONCÉFORNEMMELSER

WHAT I DID (AND THE PHILOSOPHICAL QUESTION OF WHY THE FUCK YOU SHOULD CARE)

Svar: Et tegn på det værste ved vores samfund eller en blogger med bare bryster. Spørgsmål: Hvad er dette indlæg?

Jeg kan ikke undgå at dvæle lidt ved den selvfede smag, der opstår i munden på mig, når jeg påbegynder en tekst, hvori jeg fortæller om, hvad jeg har gået og lavet. For hvem er jeg at tro, at I giver en fløjtende fis for, om jeg mon fik taget billeder foran en hvid væg, eller måske fandt tid til at drikke gratis champagne et sted?

Sille, så fortæl os dog, om du spiste din kartoffelmad onsdag eller torsdag?! Vi kan ingenlunde vente længere. 

hvorfor skal I så egentlig være interesserede i, hvad jeg har lavet denne uge? Hvorfor skal nogen af os være interesserede i, hvad ukendte kendte render rundt og laver? Er det et resultat af samfundet og generationens liv på de sociale medier, hvor fremmede mennesker bliver tætte venner og deres liv vores eget i forlængelse? Er det vores desperate forsøg på at få noget mere indhold i vores eget liv, fordi vi finder os selv i vores leverpostejsfarvede provinsbyer og aldrig får gratis shampoo og pagne? Er det bare unge menneskers måde at dele opstillede øjeblikke, hvori deres liv fremstår perfekt, lyserødt og avocadofyldt?

Er denne type indlæg i virkeligheden alt, hvad der er galt med vores generation?

Eller har jeg bare rendt rundt i løbetights og bare patter hele weekenden med dertilhørende resultat af ingen inspiration og endnu færre outfitbilleder, og det ultimativt letteste er dermed at genudgive alleredeeksisterende billeder i en form for føljeton, der sammen vidner om et meget mere interessant liv, end virkeligheden egentlig er?

Selvfølgelig tænkt sådan helt hypotetisk.

Jeg ved ikke, hvad svaret er. Jeg ved bare, at der herunder er en samling øjeblikke fra denne uge, der – sjovt nok – alle vidner om en både aktiv og æstetisk hverdag. Så er det op til jer at vurdere, hvorvidt det er et tegn på det værste i vores samfund eller bare en doven blogger med nøgne patter, for hvem I er ganske kære virtuelle veninder, som hun gerne vil dele alting med.

Jeg har nydt København for mig selv. En solrig morgen på Bryggen på den smukkeste café Tobi’s og frokost på stamstedet, som jeg besøger oftere, end jeg gerne vil kendes ved det. Jeg elsker at gå på opdagelse i København alene, og jeg kan seriøst ikke vente til, at jeg flytter om ganske få dage.

Jeg har taget en helvedes masse inspirationsbilleder rundt omkring for at kunne finde sjove, farverige pieces til min nye lejlighed. Jeg har stort set styr på møblerne, men jeg mangler kunst, nips og skøre ting. Derfor har dette klart været i mine tanker den sidste uge. Særligt det flamingo salt og peber sæt jeg fandt i Casashop, spøger i mig.

Speaking of interiør: Så har jeg været inspireret af min bedstevenindes helt igennem vanvittigt seje lejlighed, der simpelthen bare er misundelsesværdig. Jeg drømmer særligt om hendes Giacomo Alessi vase og Verner Panton magasinholder.

Jeg beundrede selvfølgelig også ejeren selv. Over morgenmad ved søerne og snak i Indre by. Jeg kan ikke understrege, hvor meget jeg glæder mig til at komme ind til byen og ind til mine damer.

Jeg købte to drømmekøb, og den ene var en del tungere end den anden: En Harry Bertoia barstol (kontakt mig gerne, hvis du er indehaver af en, som du vil sælge), og den smukkeste sweater fra Sportmax.

Jeg drak vin, spiste fantastisk mad og nød min veninde Anne på mit favoritspisested i København: Rossopomodoro på Illums tagterrasse. Grundet status som designated driver (for mig selv) blev det kun til et enkelt glas rosé, ellers var jeg højest sandsynligt svømmet væk i sorbet-drinks med dertilhørende manglende rygrad ift. slankekur = mere pizza.

For fanden, hvor jeg glæder mig til at komme til København.

I kan altid følge med på Instagram, hvor jeg opdaterer alt for mange gange om dagen, fordi jeg er afhængig af jeres opmærksomhed og likes.

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ÆGGESTOKKESMERTER OG BEYONCÉFORNEMMELSER