Mom, I wanna marry Monse

What I’m Doing Today

Bare rolig, her er svaret

Vågnede du op i morges med det evige spørgsmål om, hvad jeg skal bruge min dag på, bankende på indersiden af dit hoved?

Det tænkte jeg nok.

Så her er svaret: jeg sælger ud af min garderobe. Særligt mine pelse (også ovenstående eftertragtede). Det sker på min Instagramstories (Sillewho), men hvis du er interesseret i noget andet fra min garderobe, så må du endelig bare skrive til mig! (Sillewho@gmail.com).

followwho

2 kommentarer

 • Emma

  Kære fantastiske Sille!
  Jeg elsker din humor og dit væsen! I lang tid havde jeg ikke fulgt med i din blog, da jeg arbejdede i udlandet, men som trofast læser er jeg nu tilbage igen. Du hører sikkert dette tit, og det er sikkert irriterende, men ikke desto mindre er det noget jeg de seneste dage ikke har kunnet lægge fra mig. Jeg håber du er okay! Du har virkelig tabt dig – men det kan selvfølgelig også være et tegn på et sundt liv. Bare sørg for at passe på dig selv. Mange hilsner Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewho

   Hej Emma,

   Hvor er du sød. Og hvor er det dejligt, at du er vendt tilbage til Sillewho :-)
   Jeg lover dig, at jeg nok skal passe på mig selv. Så godt som jeg nu kan finde ud af det!
   Kys og kram.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mom, I wanna marry Monse