HEY, THERE YOU ARE: ME!

WHAT TO WEAR FOR A SUNDAY NOT SPEND ON THE SOFA

INDEHOLDER REKLAME LINKS

En søndag uden sofa og chill kræver luftige sommerkjoler og retro solbriller

Min søndag er booket med arbejde, frokostaftale, kampagneskydning og meget andet, og jeg drømmer derfor ikke om et look, der er egnet til en søndag på sofaen med kit-kat og chill, men rettere et søndagslook, der får mig til at fremstå som det overskudsagtige modemenneske, som jeg så desperat forsøger at opretholde illusionen om, at jeg er.

Jeg tænker, at dette gøres bedst ved hjælp af den smukke sommerkjole, som har sikret mig en tur igennem følelsespektret: Først afskyede jeg den, så gjorde den mig fuld af tvivl, og nu har jeg ganske enkelt forelsket mig i den. Som med de helt rigtig items, er det ikke blot et stykke stof, men en følelsesladet proces.

(Note til selv: Skriv en tekst om, hvordan moderigtige items kan resultere i en PMS-agtig tilstand).

Den smukke kjole, et par chunky cneakers og mine absolut favoritsolbriller: så er jeg klar til verden og til i morgen – hvor jeg nok alligevel får fundet mig tid til at ligge lidt på sofaen. Bare en lille smule. Men det kan an jo også sagtens gøre i et smukt outfit.

REKLAME LINKS Kjole Ganni | Tee Marella | Solbriller Folk and Frame | Sneakers Nike |

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HEY, THERE YOU ARE: ME!