QUARTER LIFE STYLE CRISIS AND FEELING LIKE A NAKED BABY

WHAT YOUR JEWELRY SAYS ABOUT YOU (LIKE BEHIND YOUR BACK)

Ikke-navngivet-1SPONSORERET AF HVISK | ARMBÅND | ØRERINGE | RING

Jeg kom til at tænke på, hvad mine smykker mon egentlig siger om mig.

Ikke på den kedelige damebladsmåde – Du går med statement øreringe, så du er bare en rigtig fun gal. Nej, som I virkelig; hvad siger mine smykker mon egentlig om mig bag min ryg?

Jeg er ikke sikker på, at jeg egentlig tør tænke over, hvad mine smykker ville sige, hvis de fik chancen. Det er trods alt en gruppe, som jeg har med mig overalt, selv i de mest intime stunder. De ville have rig mulighed for at dele ud af gruopvækkende historier om min personlige hygiejne. Gud forbyde, at mine ringe skulle fortælle om de steder, mine fingre har været, eller halskæden indrømme, hvor meget jeg egentlig har betalt for den.

Hey alle sammen! Hun er på vej i Netto for at købe en liter is. Og hun har spist en allerede! 

Hviskede halskæden bag hende ryg imens hun bevægede sig ned af gaden.

Det er måske i virkeligheden bedre at holde sig til at tænke over, hvad man stilmæssigt kan sige med sine smykker. Det andet er alligevel en kende for skræmmende…

Jeg kan faktisk godt være fascineret af, hvordan man kan bruge smykker til at opgradere et look og gøre det specielt og personligt. Det kan være en hel kunst at bruge sine smykker til at give udtryk for lige præcis det, man gerne vil. På et tidspunkt gik jeg med vanvittigt mange smykker – en ring på hver finger! Sidenhen blev mit smykkeforbrug mere underspillet og nærmest ikke-eksisterende, og nu er jeg igen på vej tilbage til en maksimering af mit forbrug; statement øreringe, party-håndled med massere af armbånd og ringe i forskellige gyldne afskygninger. Dog en smule mere eksklusivt end med de glitterringe, jeg gjorde brug af før. Jeg har netop tilføjet nedenstående armbånd til min samling, og jeg synes, at det ser pivhamrende eksklusivt ud.  Jeg synes ikke, at der nødvendigvis er en opskrift på, hvordan man skal bruge smykker. Der er ingen regler – udover, at du skal føle dig helt igennem godt tilfreds og lækker.

Og så må de sgu sige, hvad de vil, bag din ryg.

Du har nu også mulighed for at få tilføjet et smykke til din samling, der kan lade dig sige en masse skønne ting med din personlige stil. Du kan nemlig vinde et valgfrit smykke fra Hvisk. Du skal blot linke til det smykke, du allerhelst vil have, samt hvorfor du skal vinde det (og hvis du har lyst, hvad du tror, at dit smykke vil komme til at sige om dig bag din ryg – men det er totalt valgfrit og kun for at jeg kan få det bedre med mig selv). Jeg trækker allerede vinderen om syv dage, og jeg ser frem til at forkæle én af jer.

P1010021

followwho

72 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

QUARTER LIFE STYLE CRISIS AND FEELING LIKE A NAKED BABY