AND THEN SHE WORE PINK

YEAH, SO I HAD ANXIETY AND WORE A VINTAGE DRESS

img_1285

Du er ikke alene

Jeg havde regnet med, at i dag skulle bruges på at skrive lange tekster, gå en endnu længere tur, få støvsuget mit gulv, der mest af alt ligner en virkelig langhåret version af Crazy Dazy’s gulv en tidlig søndag morgen. Generelt få styr på mit liv. I stedet bandt angst og dårlige tanker mig til sengen, hvor jeg netop har indtaget risotto, en hel pizza, otte Kit-kats, en halv pose parmesan chips, to Cola Zero og nogle vindruer for at få lidt grønt ind i kosten. Jeg er nu dårlig på en lidt anden måde, end jeg var det tidligere i dag.

Jeg har endnu ikke kræfter til at skrive dybe, intelligente og semi-humoristiske tekster med en lærerig morale, så i stedet vil jeg blot efterlade jer med ovenstående outfitbilleder samt en forsikring om, at du ikke er alene, at alt nok skal gå og at vi alle sammen har det svært.

Og fra tid til anden er der bare intet andet at gøre, end at æde alt for meget mad i sengen og omfavne det faktum, at det er en helt igennem lortet og forfærdelig dag.

 

followwho

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AND THEN SHE WORE PINK