NELLYS JULEKALENDER 19.

YOU ARE COMING WITH ME DOWNTOWN PLUS

c980x979

HALSTØRKLÆDE | TASKE |  PLAKAT | Sponsoreret af Downtown 

Mit nytårsfortsæt lyder i år på, at jeg skal dyrke hverdagsforkælelser. God mad, massager og skønhedsbehandlinger (ja, jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal kunne klare det). Det er dog også ting, der ikke altid er billige, og derfor er det bare en pisse god idé at holde øje med sider som Downtown, der giver halv pris på rigtig mange produkter og behandlinger (og designervarer og lækre interiørting). Det fede er, at kampagnerne skifter hver uge, så hvis du ønsker at få lavet shellac negle (som jeg VIRKELIG godt gad lige nu), og der ikke lige er tilbud på det den ene uge, så er det bare med at holde øje, for så kan det jo være, at der er et tilbud ugen efter – men det betyder så også, at man skal være hurtig når man finder det man skal bruge!

Og nu til det fede: I har nemlig mulighed for at vinde 3.000 kr. til Downtown Plus, og til de priser der er derinde, betyder det altså ret mange massager, skønhedsbehandlinger og Margretheskåle! Det eneste I skal gøre er at melde jer til nyhedsbrevet HER, og så er I med. I kan læse mere om konkurrencebetingelserne her.

followwho

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLYS JULEKALENDER 19.