PARIS BUYS PART TWO

YOU KNOW, HANNE, I’M JUST DOING ME

img_9821

Nej, jeg har ingen planer i weekenden, Hanne

Hvad skal du så lave i weekenden? Spørger den velmenende kollega mig med forventningens røst i sin stemme. Har jeg mon planer om gallamiddag? En hurtig smuttur med veninder til Wien? Kæmpe fest med 40 af mine nærmeste venner? Eller måske noget helt fjerde, indeholdende tid i andre menneskers varme barm og den dertilhørende mulighed for at fylde op på den sociale konto.

Ingenting, svarer jeg, mens jeg forsøger at læse personen overfor mig. Kommer hendes fortvivlede blik som resultat af, at hun finder situationen voldsom akavet, eller forsøger hun blot at tænke sig frem til, hvad årsagen til mine ikke-eksisterende planer mon kan være?

Er jeg syg, gravid eller indehaver af voldsomme tømmermænd?

Ingen af tingene. Jeg var til gengæld indehaver af et voldsomt behov for blot at være mig. Der sker en masse ting lige nu – både i min mailindbakke og i mit hoved – tanker, der dræner mig og kontortider, der dræner min tid. Så jeg havde bare brug for mig selv. Mig selv, kaffe, magasiner og dates med min cykel. Jeg er ikke sikker på, at jeg helt er blevet ladt op endnu, men det bliver man også sjældent, når der sker meget på din indre tankeskærm.

Men det fik mig da et stykke.

Gør mig lige den tjeneste at tage sådan en weekend til dig selv, hvis du har brug for det. Også selvom folk omkring dig undrer sig over, hvordan du dog kan overleve 48 timer i dit eget selskab. Det er ikke pinligt at tage på café alene, det er ikke spild af tid at spilde sin tid på sig selv, det er ikke dumt at være ensom lige for en stund. Og hvis hende der fra HR kigger mærkeligt på dig, når du siger, at du ikke har nogle planer, så må du sige: Ved du hvad, Hanne, jeg har simpelthen bare ikke brug for den der form for negativitet i mit liv. Hvad jeg har brug for, er dette nye Costume og en double shot latte på mandelmælk. Så hyg du dig på klubben.

followwho

6 kommentarer

 • Julie

  Jeg er introvert og bruger meget tid alene for at lade op – og jeg elsker det og er hamrende ligeglad <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hun har helt sikkert ikke, som den ekstrovert hun højest sandsynligt er, skænket det en tanke. You do you boo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jona

  Minder meget om mig. Jeg nyder mit eget selskab, med netflix på ipaden, en stak modemagasiner ved siden af jeg kan kigge i imens. Holder lige tissepsauser, henter en kop kaffe og lidt slik i en lille skål, og ser så videre. Kan også bruge flere timer på at prøve forskellig slags tøj, eller re-designe noget af det. Får masser af sociale indput på arbejdet med gode kollegaer, og selvfølgelig, når vi er sammen med vores venner. Men det andet, er bare min lille verden jeg ofte nyder, når tid er til det. Bare nogle tanker herfra😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS BUYS PART TWO